• Предстоящи събития 
  • Минали събития 
Предстоящи събития 
Минали събития 

НОВИНИ


Д-Р ПАШОВ И Д-Р МИТЕВ СЕ КЛАСИРАХА ЗА ЕВРОПЕЙСКИ КРЪГ НА КОНКУРСА MEGA’MIND

Двама български имплантолози се класираха за европейски кръг на конкурса MEGA’ MIND на MINEC за презентиране на клиничен случай, в който са използвани продукти на MegaGen. С огромно удоволствие ви съобщаваме, че случаите на д-р Ивайло Пашов и д-р Йордан Митев бяха оценени високо от взискателното жури на международната MINEC комисия.

Благодарим на двамата млади лекари за страхотното представяне и им пожелаваме до достигнат с лекота до финалния кръг на конкурса, който ще се проведе на 06.04.2022 г.

Освен атрактивни награди, шестима победители ще получат и уникалния шанс да посетят и презентират своя случай на конгреса на Мegagen в Сеул, Южна Корея нa 29.04.2022 г.

ПРОГРАМАТА MEGA’HELP НА MEGAGEN BULGARIA В ПОМОЩ НА ИМПЛАНТОЛОЗИТЕ

Megagen Bulgaria стартира нова програма в помощ на имплантолозите, наречена MEGA’ HELP. Тя e насочена към всички желаещи да работят с имплантологичната система AnyRidge на MegaGen. При заявка на MEGA’Help, срещу цената само на използваните консумативи, получавате в допълнение:

- консултация с наш професионално обучен лекар по дентална медицина. При необходимост – визита на място.

- дигитално планиране на вашия случай в дигиталната платформа R2Gate + индивидуален протокол за поставяне на импланта

- Безплатно ползване на имплантологичен мотор.

- Безплатно ползване на хирургични китове за поставяне на импланта (вкл. за водена хирургия – R2Gate кит, 911 кит, синус лифт combination kit)

- Безплатно ползване на ISQ-метър след поставяне и преди протезиране на импланта

- Безплатно консултиране за дигитално планиране на имплантологичен случай в софтуер на MegaGen - R2 Gate, както и представяне на индивидуален протокол за поставяне на имплантата. - MEGA’Box - мобилен склад с медицински изделия за имплантологично лечение и костна и мекотъканна регенерация.

За повече информация и записвания:

Tel.: 0877 000 587 - Таня Запрянова

E-mail: tanya.zapryanova@megagen.bg