Кит за коренова мембрана

Най-добрите резултати при имедиатно имплантиране в естетичната зона. Пестите време и същевременно постигате изключителен естетичен резултат. Китът за коренова мембрана е правилното решение за вас!

Предимства на кита за коренова мембрана

  • Най-подходящата диамантена фреза за изпълнение на техниката на кореновата мембрана

Китът за коренова мембрана на MegaGen се състои от най-висококачествени диамантени фрези, изработени на база 50-годишния опит на японската компания “Hinatawada Precision manufacturing”. MegaGen избра да колаборира с Hinatawada, понеже е японска компания за производство на премиум диамантени фрези, която се е утвърдила в световен мащаб като един от лидерите в майсторската изработка. Hinatawada осигуряват възможно най-напредналата технология за направа на кита за коренова мембрана; без разцентроване на фрезата, а лекотата на рязане и устойчивостта не могат да бъдат сравнение с нито един друг продукт на пазара.

  • Перфектна комбинация с имплантите AnyRidge

Една от най-честите индикации за прилагане на техниката на кореновата мембрана е имедиатното имплантиране. Високата инициална стабилност гарантира голям процент на успеваемост. Имплантната система AnyRidge на MegaGen и техниката на кореновата мембрана се комбинират отлично, като осигуряват голяма инициална стабилност и бърза остеоинтеграция.